Når kroppen sier stopp

Jobb, skole, trening, henting av barn, sosialt liv og arbeidsliv – det er mye vi skal rekke i løpet av hverdagen. Da er det ikke rart at du plutselig opplever en stiv nakke, vonde skuldre eller hodepine som ikke slipper taket. Klinikk for Alle hjelper deg tilbake til en friskere hverdag.

Årsaker til muskel -og leddplager

Noen ganger kan det være fort gjort å glemme at kroppen er noe som også må pleies. Vi har (dessverre) ikke uendelig med energi.

Noen vanlige triggere er:

  1. Dårlig søvn over tid
  2. Overbelastning
  3. Arbeid foran skjerm
  4. Langvarig stress

Det finnes mange ulike grunner til at man opplever muskel -og leddplager, og derfor er det smart å få hjelp av en fagperson for å finne årsakene til plagene – det finnes god hjelp å få.

Klinikk for Alle hjelper deg

Har du gått lenge med smerter er det smart å oppsøke hjelp. Hos Klinikk for Alle finner du et tverrfaglig team som hjelper deg tilbake til en friskere hverdag. På din første time vil du få en førstegangskonsultasjon hvor vi gjør oss bedre kjent med deg og dine plager. Vårt hovedmål er å tilrettelegge for en trygg behandling og ta godt vare på deg. Motta behandling fra terapeuter med solid kompetanse, og som blir kjent med hva akkurat du trenger.