Forny kjøkkenet – kjøp nytt servise

Å fornye hjemmet er noe vi nordmenn elsker å gjøre. Det er ikke uten grunn at vi er på toppen over hvem som pusser opp mest i verden.

De største prosjektene innebærer mye arbeid, maling og bytting av inventar, som er tidkrevende og kostbart arbeid som gir hjemmet en helt ny følelse. Ønsker du å gjøre bare noen små endringer til kjøkkenet, kan det å investere i nytt servise være et godt første skritt.

Din personlige favoritt

Det finnes like mange serviser som det finnes personligheter. Noen er fargerike blikkfang, andre nedtonede minimalister. Når du skal velge nytt servise til ditt kjøkken er det viktig å tenke på hva som passer din personlighet. Hva er det du liker, og hvordan vil dette passe inn med det du har fra før?

Du kan finne noe interessant på nett og fysisk i butikk. Utvalget varierer fra sted til sted, og ulike butikker vil by på forskjellige materialer og størrelser. Stentøy kan være vakkert om du ønsker en rustikk stil. Er du derimot glad i det klassiske og stilrene, er servise i porselen en sikker vinner. Prøv deg frem, sjekk ut ulike alternativer, og ta tiden til hjelp. Når du finner din favoritt, vil måltider og sosiale sammenkomster få et helt nytt utrykk.